Στοιχεία Επικοινωνίας

  • Specisoft Α.Ε.
    Περιαλίτη 17, Νέο Ψυχικό, Τ.Κ. 15451
    Τηλ. 210-6911468
    Φαξ. 210-6993791

ΝΕΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 3908/2011 – Λογισμικό Δημιουργίας Μελετών

Είστε Πρόεδρος, Γενικός Διευθυντής, Οικονομικός Διευθυντής; Ο μοναδικός τρόπος να γλιτώσετε σημαντικούς φόρους είναι η κατάθεση επενδυτικού σχεδίου.

Είστε Σύμβουλος;Επομένως αναλαμβάνετε μελέτες για το νέο Επενδυτικό Νόμο 3908/2011.

Είστε Λογιστής ή Προϊστάμενος Λογιστηρίου;Είναι υποχρεωτική η κατάθεση επενδυτικού σχεδίου για Φορολογική Απαλλαγή (εν αντιθέση με την απλή δήλωση που χρειαζόταν στο παρελθόν).

Απόκτηστε ΤΩΡΑ το λογισμικό Ν3908/2011 της Specisoft και δημιουργήστε εύκολα, γρήγορα και απλά την αναγκαία μελέτη!

Το λογισμικό Ν3908/2011:
• ζητά μόνο πρωτογενή στοιχεία!
• εκτελεί όλους τους απαιτούμενους υπολογισμούς!
• παράγει αυτόματα όλο το υπόδειγμα!
• υπολογίζει και εκτυπώνει όλους τους απαιτούμενους πίνακες!
• παρουσίαση υψηλού επιπέδου των αποτελεσμάτων!

ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ του προγράμματος!

Α) Ειδική κονσόλα ενσωματωμένη στο λογισμικό με ηλεκτρονική ενημέρωση όλων των θεμάτων που αφορούν τον αναπτυξιακό νόμο 3908.

Β)Ειδικό Μodule Υπολογισμού των Ενισχύσεων του νόμου για κάθε περίπτωση επένδυσης, περιοχής, νομού, νέας ή παλαιάς επιχείρησης, ενσωματώνοντας όλα τα πιθανά σενάρια λόγω γενικών ή ειδικών περιπτώσεων του νέου νόμου (επιδότηση, επιδότηση χρηματοδοτικής μίσθωσης, αφορολόγητα αποθεματικά), αναλυτικά και/ή συνδυαστικά σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Γ) Ειδικό Μodule Υπολογισμού της Βαθμολογίας με αυτόματη σύνδεση με το λογισμικό υπολογισμών. Στόχος ο αυτόματος υπολογισμός και η βελτιστοποίηση της βαθμολογίας. Η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη λόγω του συγκεκριμένου ύψους ενισχύσεων ανά περίοδο υποβολής και της «ανταγωνιστικής» διαδικασίας αξιολόγησης.

Δ) Έτοιμο πολυσέλιδο Πρότυπο Μοντέλο, για την αυτόματη συγγραφή της μελέτης, μέσα σε ένα ενιαίο πολυσέλιδο με την αξιοποίηση ειδικού εργαλείου αυτόματης ενσωμάτωσης όλων των υπολογισμών και απαιτήσεων του νόμου, καθώς και των σχετικών πινάκων & των γραφικών.

Εάν ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 3908/2011, παρακαλούμε συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας για να σας στείλουμε ενημερωτικό υλικό.

Όνομα: Εταιρεία:
Επώνυμο: Θέση:
Επάγγελμα:    
Διεύθυνση: Ταχ. Κώδικας:
Πόλη: Τηλέφωνο:
Φαξ: e-Mail:
SMP
Specisoft Management Portal
Διαδικτυακή πύλη Διοίκησης Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας. Παίξτε το Επιχειρησιακό Παιχνίδι BGame, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία (tools) του Manager, τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, διαβάστε Άρθρα διοίκησης επιχειρήσεων, κ.α.
http://www.specisoft.gr/smp/
E-support
Ηλεκτρονική Υποστήριξη
Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία συνεχούς υποστήριξης, 24 ώρες το 24ωρο, πάνω στην χρήση των προγραμμάτων της Specisoft τόσο στα τεχνικά ζητήματα όσο και στα θέματα που αφορούν την εφαρμογή των προγραμμάτων.
http://www.specisoft.gr/e-support/
© Copyright 2009. Specisoft. All Rights Reserved
Designed & Developed by ONISIS web development