Σειρές Λογισμικών


Πιέστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Πρόγραμμα FUND - Επιλογή Χαρτοφυλακίου Μετοχών

Σκοπός του προγράμματος:

Σκοπός του προγράμματος fund είναι η επιλογή χαρτοφυλακίου μετοχών του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών με τον υπολογισμό και την εκμετάλλευση των πληροφοριών του μετώπου Markowitz, ο σχεδιασμος Αμοιβαίων κεφαλαίων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και γενικά η συγκρότηση χαρτοφυλακίων μετοχών με έλεγχο της συμπεριφοράς των μέσω προσομοίωσης.

Σε ποιούς απευθύνεται: Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διαχειριστές αμοιβαίων κεφαλαίων, σε εταιρείες επενδύσεων, σε τράπεζες (στις Δ/σεις private banking, risk management, asset management κ.α.), σε ασφαλιστικές εταιρείες, σε ΕΠΕΥ, ΑΧΕΠΕΥ, ΑΧΕ, ΑΕΛΔΕ, εισηγμένες ή προς εισαγωγή επιχειρήσεις στο Χ.Α.Α. καθώς και σε ιδιώτες επενδυτές και επιχειρήσεις.
Ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση στην εκπαίδευση.

Τυπικές χρήσεις του προγράμματος:
  • Επιλογή και συντήρηση χαρτοφυλακίου μετοχών εισηγμένων στο Χ.Α.Α. με αποδεκτό επίπεδο απόδοσης και ρίσκου
  • Σχεδιασμός Aμοιβαίων κεφαλαίων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά απόδοσης και ρίσκου
  • Μετρήσεις απόδοσης και ρίσκου μετοχών
Μοιραστείτε το  


SMP
Specisoft Management Portal
Διαδικτυακή πύλη Διοίκησης Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας. Παίξτε το Επιχειρησιακό Παιχνίδι BGame, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία (tools) του Manager, τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, διαβάστε Άρθρα διοίκησης επιχειρήσεων, κ.α.
http://www.specisoft.gr/smp/
E-support
Ηλεκτρονική Υποστήριξη
Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία συνεχούς υποστήριξης, 24 ώρες το 24ωρο, πάνω στην χρήση των προγραμμάτων της Specisoft τόσο στα τεχνικά ζητήματα όσο και στα θέματα που αφορούν την εφαρμογή των προγραμμάτων.
http://www.specisoft.gr/e-support/
© Copyright 2009. Specisoft. All Rights Reserved
Designed & Developed by ONISIS web development