ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ

H Specisoft A.E στο Kick off Meeting του έργου AUGMENTED CCAM στις Βρυξέλλες

Το «παρών» έδωσε η Specisoft στο Kick off Meeting του έργου ‘’Augmenting and Evaluating the Physical and Digital Infrastructure for CCAM”, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της FEHRL στις Βρυξέλλες, την Δευτέρα και Τρίτη 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

Η Specisoft παρευρέθηκε στο εναρκτήριο meeting για το έργο ‘’Augmenting and Evaluating the Physical and Digital Infrastructure for CCAM (Connected, Cooperative and Automated Mobility) deployment’’, (Αύξηση και αξιολόγηση της φυσικής και ψηφιακής υποδομής για την ανάπτυξη Συνδεδεμένης Συνεργατικής Αυτοματοποιημένης Κινητικότητας), μεταξύ των υπόλοιπων εταιρειών που συμμετέχουν στην εκτέλεση του. Το meeting πραγματοποιήθηκε κατόπιν της υπογραφής της σύμβασης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Κονσόρτσιουμ εταιρειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά με το έργο.

Το κύριο θέμα του meeting αποτέλεσε η οργάνωση εκτέλεσης του έργου ενώ έγινε αναφορά στα παραδοτέα και στο χρονοδιάγραμμα εντός του οποίου πρόκειται να ολοκληρωθεί. Οι υπεύθυνοι έργου που εκπροσωπούσαν τις 26 συμμετέχουσες εταιρίες κλήθηκαν να μιλήσουν για τη συμβολή τους στο εγχείρημα ενώ τέθηκαν και συζητήθηκαν θέματα δι’ επιφάνειας μεταξύ των εταιρειών.

Την εκπροσώπηση της Specisoft, η οποία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση του έργου, ανέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Θεοκλής Βασιλειάδης ο οποίος δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την παραγωγική συνεργασία των συμβαλλόμενων εταιριών αλλά και αισιόδοξος για την έκβαση του έργου.