ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ

Η Specisoft στην εκδήλωση της ΠΑΕΛΟ για τα ψηφιακά εργαλεία

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στην διαδικτυακή εκδήλωση της ΠΑΕΛΟ – Πανελλήνιας Ένωσης Λογιστών Οικονομολόγων, με θέμα ‘’ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ VOUCHER’’ συμμετείχε η Specisoft, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θεοκλή Βασιλειάδη.

Στην ομιλία του ο κ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε στα σχετικά λογισμικά της Specisoft χάρη στα οποία η εταιρεία έγινε επίσημος προμηθευτής του προγράμματος που επιδοτούνται με VOUCHER. Στις ερωτήσεις που έγιναν από το πάνελ, ο κ. Βασιλειάδης απάντησε για την δυνατότητα των Οικονομολόγων – Λογιστών να παίξουν ρόλο και ως σύμβουλοι επιχειρήσεων. Οι τομείς τους οποίους καλύπτει η Specisoft είναι: από πλευράς λογιστηρίου το λογισμικό κλεισίματος Ισολογισμών με κατάλληλο module για ωραιοποίησή του και αποδοχή του από τις Τράπεζες, στον Τομέα Συμβουλευτικής τα λογισμικά αναλύσεων, αξιολόγησης, βιωσιμότητας κ.α. και στο Management, τα λογισμικά Budgeting, Business Planning, Cash Flows κ.α.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ο CEO της Specisoft ανέφερε: «Τα απαραίτητα λογισμικά για την μηχανογραφική οργάνωση του σύγχρονου λογιστικού – Οικονομολογικού γραφείου είναι,μεταξύ και άλλων, τα λογισμικά Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Μελετών Βιωσιμότητας, Οικονομικής Ανάλυσης Ισολογισμών, Αξιολόγησης Επιχειρήσεων, Αξιολόγησης Ανταγωνισμού, Πρότυπης Κοστολόγησης για Βιομηχανικά προϊόντα, καθώς και για Ξενοδοχειακές Υπηρεσίες, για τις αναγκαίες μελέτες του υποβάλλονται στον νέο Αναπτυξιακό νόμο 4887, κ.α.

Την εκδήλωση παρακολούθησε μεγάλος αριθμός οικονομολόγων λογιστών και είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: