ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ

Ο CEO της Specisoft ήταν ομιλητής στο συνέδριο Digital Account Conference

O CEO της Specisoft, Θεοκλής Βασιλειάδης, ήταν ομιλητής στο συνέδριο Digital Account Conference που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου 2023 εστιάζοντας στις προκλήσεις της ψηφιοποίησης του λογιστικού επαγγέλματος.

Ειδικότερα, ο Θεοκλής Βασιλειάδης ήταν ομιλητής στο πάνελ με θέμα: «Ο Λογιστής ως επιχειρηματικός σύμβουλος», στο πλαίσιο του οποίου αναλύθηκαν οι ψηφιακές εφαρμογές που δίνουν τη δυνατότητα στον λογιστή να διευρύνει το ρόλο του και να συμβάλει στη στρατηγική ανάπτυξης των εταιρειών των οποίων είναι λογιστής. Η Specisoft για τον κλάδο των λογιστών διαθέτει το λογισμικό κλεισίματος Ισολογισμών με κατάλληλο module για αξιολόγηση και ωραιοποίησή του, για αποδοχή του από τις Τράπεζες, στον Τομέα Συμβουλευτικής τα λογισμικά αναλύσεων, αξιολόγησης, βιωσιμότητας κ.α. και στο Management, τα λογισμικά Budgeting, Business Planning, Cash Flows κ.α.

Στο πάνελ συμμετείχαν επίσης ο Δημήτρης Δημητρίου, CEO Founder CPA ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, η Σουσάνα Πατσούμη-Κάλφα, Chief Business & Value Officer, Atlas Consulting, η Γεωργία Σουρλαντζή, Finance Director, ABBVIE, η Άννα Σπαθή, Διευθύνουσα Σύμβουλος, ACIS. Εκ μέρους της ΠΑΕΛΟ συμμετείχαν ο Λάμπρος Μπέλεσης, πρόεδρος της ΠΑΕΛΟ και ο Αναστάσιος Δουκέρης, Αντιπρόεδρος.

Η Specisoft χαρακτηρίζεται από υψηλή εξειδίκευση σε λύσεις λογισμικών για τον λογιστή-φοροτέχνη και Σύμβουλο, παρέχοντάς του εργαλεία ώστε να αναβαθμίσει και να εξελίξει το ρόλο του λειτουργώντας ως σύμβουλος και στρατηγικός εταίρος μιας επιχείρησης σε μια εποχή όπου προωθείται ο ψηφιακός μετασχηματισμός.