ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ

Συλλογικό πεντάτομο έργο για θέματα επιχειρήσεων / επιχειρηματικότητας με την υπογραφή της Specisoft

Εφαρμόζοντας τη Στρατηγική Μάρκετινγκ μέσω της Εκπαίδευσης (Marketing by Education) η Specisoft εξέδωσε συλλογικό έργο με θέματα που αφορούν τη σύγχρονη επιχείρηση / επιχειρηματικότητα.

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα έργο πέντε βιβλίων, στο οποίο συμμετείχε το καταρτισμένο, επιστημονικό προσωπικό της Specisoft, αλλά και Οικονομικοί Διευθυντές Επιχειρήσεων, Σύμβουλοι και Καθηγητές ΑΕΙ. Η έκδοση ενσωματώνει και παρουσιάζει μέσα από τις σελίδες της την εμπειρία 34 ετών σημαντικών προσωπικοτήτων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα, γεγονός που αποτελεί σημαντικότατο στοιχείο. Πηγή έμπνευσης και στόχος του συλλογικού έργου ήταν η δημιουργία ενός χρήσιμου εργαλείου για όλους κλάδους και ενός οδηγού εύκολα αξιοποιήσιμου για όσους θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στον συνεχώς εξελισσόμενο τομέα της επιχειρηματικότητας.

Η Specisoft, με πολυετή πείρα στην ανάπτυξη του εξειδικευμένου λογισμικού, δημιουργεί ενσωματώνει και παρουσιάζει καινοτόμες ιδέες βρισκόμενη σταθερά ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.