ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΑ

Συμμετοχή της Specisoft στο 2ο Πανελλαδικό Συνέδριο Λογιστικής

Η Specisoft, η εταιρεία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού, συμμετείχε με την παρουσία του προέδρου της κ. Θεοκλή Βασιλειάδη, στις εργασίες του δεύτερου Πανελλαδικού Συνεδρίου Λογιστικής που διεξήχθη διαδικτυακά τη Τετάρτη 24 Απριλίου.

Ειδικότερα, η Specisoft συμμετείχε στην 6η ενότητα του συνεδρίου, η οποία ήταν αφιερωμένη στο τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας. Στην εισήγησή του, η οποία εστίασε στην πορεία προς την ψηφιοποίηση, ο κ. Βασιλειάδης ανέδειξε τη στενή αλληλεπίδραση μεταξύ της ανθρώπινης νόησης και της τεχνητής νοημοσύνης. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης επισημάνθηκε η ουσιαστική σύνδεση της εργασίας του λογιστή οικονομολόγου με τη χρήση υπολογιστικών συστημάτων και κατάλληλου λογισμικού, που επιφέρει ταχύτερη, πληρέστερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των καθημερινών καθηκόντων.

Μεταξύ σημαντικών επίκαιρων θεμάτων στον τομέα της λογιστικής, ο κ. Βασιλειάδης αναφέρθηκε στην εποχή της Οικονομίας της Γνώσης και της 4ης βιομηχανικής επανάστασης που διανύουμε, επισημαίνοντας ότι η τεχνητή νοημοσύνη συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των λογισμικών συστημάτων, προσφέροντας έξυπνες απαντήσεις σε πολύπλοκα ερωτήματα, παρέχοντας αναλύσεις μεγάλης κλίμακας μέσω της χρήσης Analytics και εξάγοντας πολύτιμες γνώσεις από τα δεδομένα.

Μέσω της συμμέτοχης της στο 2ο Πανελλαδικό Συνέδριο Λογιστικής, η Specisoft, έθεσε τον τόνο για μια νέα εποχή στη λογιστική πρακτική, όπου η ψηφιακή τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη διαμορφώνουν ένα περιβάλλον όπου η εργασία γίνεται ολοένα και πιο αποδοτική και ευέλικτη, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να επικεντρωθούν σε πιο δημιουργικές και αναλυτικές διαδικασίες.

Μπορείτε να πιέσετε εδώ, για παρακολούθηση του συνεδρίου, όπως αναρτήθηκε στο YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=Slbam3kHaRE&t=2253s